Greek Mafia: Ο διευθυντής Ασφάλειας της ΕΛΑΣ κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση

Ο ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος, διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, είναι κατηγορούμενος στη δίκη της Greek Mafia. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Θεοδωρικάκος και Οικονόμου) και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ όχι μόνο δεν τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα, αλλά τον αντάμειψαν με ένα από τα πιο νευραλγικά πόστα της υπηρεσίας. Λίγες μέρες αργότερα, ο Δάβαλος αφαίρεσε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών τον φάκελο μιας από τις δολοφονίες της Greek Mafia.

Ο διευθυντής Ασφάλειας Αττικής Δημήτρης Δάβαλος. Εικονογράφηση: Spoovio / Φάνης Κόλλιας
Greek Mafia: Ο διευθυντής Ασφάλειας της ΕΛΑΣ κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση
Ο διευθυντής Ασφάλειας Αττικής Δημήτρης Δάβαλος. Εικονογράφηση: Spoovio / Φάνης Κόλλιας

Τον Μάρτιο του 2022 επίκειντο οι νέες κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Η ηγεσία, πολιτική και αστυνομική (υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, αρχηγός ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Σκούμας), γνώριζε πως ο ταξίαρχος Δημήτρης Δάβαλος ήταν ήδη κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αυτήν που είθισται να αποκαλείται Greek Mafia.

O κ. Δάβαλος δεν αποστρατεύτηκε ούτε τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Αντιθέτως, την 2η Απριλίου προήχθη σε διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, μιας από τις πιο νευραλγικές θέσεις για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος. 

Στήριξε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία του Reporters United εδώ!

Στις 25 Απριλίου δολοφονήθηκε ο Γιάννης Σκαφτούρος, μία ακόμα δολοφονία (η 26η) στην υπόθεση της Greek Mafia. (Μέρος της υπόθεσης αποτελεί φυσικά και η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.) 

Λίγες μέρες μετά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής από εκείνη την περίοδο, σε μία από τις πρώτες του κινήσεις ο νέος διοικητής Ασφαλείας «ζήτησε και πήρε από τους χειριστές τον φάκελο της έρευνας, αδειάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον επικεφαλής του αρμοδίου Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών». Ο κ. Δάβαλος ζήτησε μάλιστα να ενημερώνεται απευθείας ο ίδιος για τα αποτελέσματα των ερευνών και όχι τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Στο ίδιο μήκος κύματος, η ηγεσία της ΕΛΑΣ απομάκρυνε από τις θέσεις τους τους επικεφαλής των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών.

Με άλλα λόγια, ο νέος διευθυντής Ασφάλειας και κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στην υπόθεση της Greek Mafia, αφαίρεσε από τους αρμόδιους αξιωματικούς τον φάκελο που σχετίζεται με μια υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο ίδιος!

Παρότι κατηγορούμενος στη δίκη της Greek Mafia, ο Δημήτρης Δάβαλος όχι μόνο δεν αποστρατεύτηκε, αλλά προήχθη σε διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, θέση νευραλγική για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος

(Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο πρώην επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών τοποθετήθηκε σε υψηλή θέση στην ΕΥΠ. Η «αποκατάστασή» του, σύμφωνα με την Καθημερινή, σχετιζόταν με αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη, μετά τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντα αλλά και την αντικατάσταση του πρώην γενικού γραμματέα Κωνσταντίνου Τσουβάλα – τρία πρόσωπα εμπλεκόμενα στην υπόθεση των υποκλοπών.)

Από το καλοκαίρι του 2022, στο Εφετείο διεξάγεται η δίκη (την οποία καλύπτει συστηματικά το Reporters United), με τον εν ενεργεία διευθυντή Ασφάλειας Αττικής ανάμεσα στους κατηγορούμενους. Aπό τον περασμένο Σεπτέμβριο του έχει ασκηθεί μάλιστα δίωξη και για κακούργημα, στο πλαίσιο άλλης δίκης για την Greek Mafia. 

Και όμως, ο κ. Δάβαλος συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις τηλεοπτικές του δηλώσεις διαφημίζοντας τις επιτυχίες του στην πάταξη του εγκλήματος. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί φιλοξενούν ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεών τους με δηλώσεις του: Τον Οκτώβριο για «μεγάλη χασισοφυτεία στη Δίβρη», τον Νοέμβριο (ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ) για κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων οδήγησης, τον Δεκέμβριο για «εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα». 

Δηλώσεις του Δημήτρη Δάβαλου ως υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛΑΣ, παρότι κατηγορούμενος στη δίκη της Greek Mafia.

Ύποπτος, υπόδικος, αλλά ανέγγιχτος

Ο Δημήτρης Δάβαλος είχε προϋπηρεσία στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μαζί με άλλους ανώτατους αξιωματικούς της υπηρεσίας οι οποίοι σήμερα είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Greek Mafia. 

Ο ταξίαρχος Δάβαλος μπήκε στο στόχαστρο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών το 2016, όταν ήταν επικεφαλής στην Οικονομική Αστυνομία. Η ΕΥΠ, μετά από φυσικές και τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, συνέταξε πόρισμα 70 σελίδων για το κύκλωμα που παρείχε «προστασία» σε οίκους ανοχής, χαρτοπαικτικές λέσχες και παράνομα καζίνο, με τη συμμετοχή δικηγόρων, ανθρώπων της νύχτας και αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

  • Τον Δεκέμβριο του 2016, η ΕΥΠ αποστέλλει το πόρισμά της στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου. Σ’ αυτό θα βασιστεί  το κατηγορητήριο εναντίον του κ. Δάβαλου και ακόμα 22 κατηγορουμένων για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση της Greek Mafia. 
  • Από τον Αύγουστο του 2018, η ΕΛΑΣ γνωρίζει και επισήμως για την υπόθεση -και για την εμπλοκή του κ. Δάβαλου- , αφού τότε εστάλη στη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων η παραγγελία της Εισαγγελίας Εγκλημάτων Διαφθοράς . 

Τίποτα απ’ αυτά δεν θα ανακόψει την πορεία ανόδου του.

  • Στις 24 Ιουλίου 2019, ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτριος Δάβαλος προάγεται σε ταξίαρχο.
  • Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020, ο επίκουρος εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς καλεί τους υπόπτους για ανωμοτί εξηγήσεις.
  • Στις 2 Απριλίου 2022, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ο ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος μετακινείται από τη διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ως διευθυντής, τοποθέτηση που αποτελεί σημαντική αναβάθμιση του επιχειρησιακού του ρόλου .

«Υπόθεση ξεπλύματος χρήματος»

Ο κ. Δάβαλος είναι σήμερα ένας από τους 17 κατηγορούμενους στη δίκη που διεξάγεται στο Εφετείο της Αθήνας από τον Ιούνιο του 2022, με βάση τη δικογραφία που συντάχθηκε μετά το πόρισμα της ΕΥΠ και με αντικείμενο τα πλημμελήματα που προέκυψαν κατά την προκαταρκτική εξέταση (δωροδοκία, εμπορία επιρροής κ.α.). 

Οι επίκουροι εισαγγελείς συμπεραίνουν για τον Δάβαλο ότι όχι μόνο γνώριζε την ύπαρξη του κυκλώματος προστασίας, αλλά είχε κι ο ίδιος «ενταχθεί» σ’ αυτό, άλλοτε «διευκολύνοντας τη δράση του και την επέκτασή του» και άλλοτε «δυσχεραίνοντας την ταυτοποίηση των μελών του από τις αρχές».

Στο πόρισμα της ΕΥΠ γίνεται αναφορά σε «υπόθεση ξεπλύματος χρήματος στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Δάβαλος». Ιδού ολόκληρο το απόσπασμα το οποίο αφορά συνομιλία του 2016:

«Επαφή του [όνομα πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ, με θητεία στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, επίσης κατηγορούμενου στην υπόθεση] με τον εν ενεργεία Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΔΑΒΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, που υπηρετεί στη Δ/νση Οικονομικής Αστυνομίας, για υπόθεση ξεπλύματος χρήματος, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο ΔΑΒΑΛΟΣ».

Απόσπασμα από το πόρισμα της ΕΥΠ με αναφορά στον Δάβαλο.

Γνώριζε / Εντάχθηκε / Διευκόλυνε / Συνέδραμε

Λίγο μετά, ο κ. Δάβαλος θα συσχετιστεί και με την τέλεση κακουργημάτων. Στις 31 Αυγούστου 2022, οι επίκουροι εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος στην πορισματική τους αναφορά προς τον Οικονομικό Εισαγγελέα προτείνουν την ποινική δίωξή του και για το σκέλος των κακουργημάτων, όπως η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μαζί με ακόμη 22 άτομα. 

Οι επίκουροι εισαγγελείς συμπεραίνουν για τον διευθυντή Ασφάλειας Αττικής ότι όχι μόνο γνώριζε την ύπαρξη του κυκλώματος, αλλά είχε κι ο ίδιος «ενταχθεί» σ’ αυτό, άλλοτε «διευκολύνοντας τη δράση του και την επέκτασή του» και άλλοτε «δυσχεραίνοντας την ταυτοποίηση των μελών του από τις αρχές». 

Ακολουθεί αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα από το πόρισμά τους: «Ο εν ενεργεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και δη –κατά το ερευνώμενο χρονικό διάστημα- Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτριος Δάβαλος, υπηρετών στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, πέραν των υπηρεσιακών, διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε και στενές προσωπικές σχέσεις με τους ως άνω εμπλεκομένους συναδέλφους του, με τους οποίους είχε συχνή επικοινωνία, γνωρίζοντας θετικά την ύπαρξη του κυκλώματος διαφθοράς, στο οποίο και ο ίδιος είχε ενταχθεί, διευκολύνοντας τη δράση του και την επέκτασή του και δυσχεραίνοντας την ταυτοποίηση των μελών του από τις αρχές, ώστε με τον τρόπο αυτό, παρείχε άμεση συνδρομή κατά την τέλεση και στην εκτέλεση από εκείνα (μέλη του κυκλώματος) των αδικημάτων της εκβίασης και της δωροληψίας που φέρονται ότι διέπραξαν, αν και είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση -ως εκ της ιδιότητάς του- να ενεργήσει προκειμένου να επιτευχθεί η εξάρθρωση του κυκλώματος και η προσαγωγή των υπαιτίων ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Παίζουν τη μπαλίτσα τους»

Στη συνέχεια το πόρισμα των επίκουρων οικονομικών εισαγγελέων αναφέρει: «[Χ]αρακτηριστική δε είναι από 9-7-2016 τηλεφωνική συνομιλία του με άτομο ονόματι «Η.Ρ.», κατά την οποία, αναφερόμενος στους συναδέλφους του [σ.σ. αναγράφονται τα ονόματα του υποστράτηγου που ήταν πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής και του τότε Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος], σχολίασε τη δράση τους εντός της οργάνωσης με τη φράση: «Ε βέβαια… εντάξει… όλα παίζουν… παίζουν τη μπαλίτσα τους, τη σειρά τους… μη νομίζεις…. Εντάξει… τι να κάνουμε…».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reporters United, τον Σεπτέμβριο ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα κατά του κ. Δάβαλου. Αλλά ούτε αυτό στάθηκε ικανό να πείσει την ηγεσία του υπουργείου και της ΕΛΑΣ να τον θέσει σε διαθεσιμότητα. – έστω προσωρινά.

Η σιωπή των υπουργών

Πώς η ηγεσία της ΕΛΑΣ αναβαθμίζει έναν αξιωματικό υπόδικο σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διαφθοράς, ο οποίος κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν σε διαθεσιμότητα τουλάχιστον μέχρι το πέρας της δίκης και την ενδεχόμενη αθώωσή του; 

Απευθύναμε τα ερωτήματα αυτά προς τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, καθώς και προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κωνσταντίνο Σκούμα. Κανείς τους δεν απάντησε. 

Επικοινωνήσαμε επίσης επανειλημμένα με την κ. Μαρίνα Δάβαλου, συνήγορο υπεράσπισης του κ. Δάβαλου στο Εφετείο. Δεν δέχτηκε να μας μιλήσει ούτε να απαντήσει γραπτώς στο Reporters United. 

Αφήστε μια απάντηση

This Post Has 34 Comments

  1. Ιωαννης Βενετης

    Το Καλοκαίρι του 2011, το ΠΝ, τοποθέτησε Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών ,σε ΝΠΔΔ, υπαγόμενο στον ΥΦΕΘΑ, ανώτερο αξκο (Γ. Ε. ), ο οποίος ήταν υπόδικος για Υπεξαίρεση, ποσού 650.000€,πραξη που είχε τελεστεί το 2004…

  2. Σταύρος

    Δυστυχώς έτσι ανέκαθεν πορεύεται τό οργανωμένο έγκλημα με τίς πλάτες και την αρωγή του επίσημου κράτους μέσα από αξιωματούχους που έχουν την απόλυτη ελευθερία ασυδοσία, απουσία απολογίας νά ξεπλένουν και νά δρομολογούν τό δρόμο τού χρήματος και νά ορίζουν τους κανόνες τού παιχνιδιού στην εγχώρια και αλλοδαπή μαφία. Εμείς οι υπόλοιποι θεατές στο παραμορφωτικό κύμα ειδήσεων μέσα από τά κανάλια πληροφόρησης νά επιχαιρουμε τίς προσπάθειες της αστυνομίας και της εκάστοτε κυβέρνησης για την πάταξη τού εγκλήματος και νά ζητούμε περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές και στους δρόμους.

  3. ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ

    Σαπίλα,όπου κι αν στρέψει κανείς το βλέμμα.Η Νικαράγουα της Ευρώπης.

  4. Σπάθας Μιχάλης

    Φέρτε μου ένα σύννεφο ☁️ να πέσω

  5. Κουρτεσης Δημος

    Δυο η μαλλον τρεις οι λεξεις κλειδια, αν ψαξετε, υπαρχουν και περισσοτερες:
    Μητσοτακης-λεξαριθμος 943 (βρωμια-943) και Greek Mafia (δυο λεξεις χωρις λεξαριθμο-αν και δε με συμφερει, θα πω οτι η λεξη Mafia μοιαζει με Maria και με Sofia…,αν θελουμε να φτασει το μαχαιρι στο κοκαλο, να τα λεμε ολα οπως ειναι… *Ακομη, αν παμε πιο μακρια, το ονομα της συνηγορου “Μαρινα” θυμιζει λιγο το “Μαρινακης”…(αγιος Μαρινακης…). “Δαβαλος” ηταν και το ονομα του “ηρωα” που υποδυοταν ο Λαμπρος Κωνστανταρας στην ταινια “η βιλα των οργιων..”…Τυχαιο;;; Δε νομιζω…

  6. Τακης

    Καλημέρα κάποια στιγμή μετά της υποκλοπές της νέας κοζα Νοστρα του περίφημου δικτάτορα μητσοκουλ είχα πει ότι όλη η βουλή εχει ο ένας τον άλλον στο χέρι για ολες της βρωμιές της ρεμουλες και τις κονομες γενικά που έχουν κάνει για αυτό δύσκολα βγαίνουν στη φόρα τέτοια θέματα..

  7. Κ ουτουδη Μάρθα

    Ντροπή τους μόνο αυτό λεω

  8. Κατσιλιέρης Νίκος

    Σηψη δίχως πατο

  9. Παναγιωτης

    Εξαιρετο ρεπορταζ καλή συνέχεια

  10. Giannhs

    Διεφθαρμένη Κυβέρνηση Διεφθαρμένη Αστυνομία😉

  11. Νικος Λάμπρου

    Στις κρίσεις 1Απριλιου 2022 αποστρατευσαν Αστυνομικό Διευθυντη με αιτιολογία οτι είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο πριν 6 χρόνια. Και τον Δαβαλο που κατηγορείται για κακούργημα τον αναβαθμίζουν. ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ κακ ΑΡΧΗΓΟΣ μια συμμορία. Να τους χαίρεται ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ.

  12. ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Παραθέστε κ ό,τι επίσημο έγγραφο έχετε που να επικυρωνει τα από πάνω αναφερόμενα!!
    Ευχαριστώ!

  13. Ευγενια

    Αυτοί είναι οι άριστοι της ΝΔ. Το Κράτος, η Κυβέρνηση ενοχοποιείται για όλα αυτά ! Εκτός αν δέχονται ότι δεν υπήρχε κράτος παρά μόνον παρακράτος. Τα τέρατα για το χρήμα σκότωσαν λήστεψαν, εκβιασαν, σκότωσαν οποιον έμπαινε στο δρόμο τους με αποκορύφωμα τον Γιώργο Καραιβαζ.

  14. Κώστας Σκουφάς

    Αυτά είναι απλές ασπιρίνες μπρος σε αλλά, που οργανώνονται όλα στην Στοά Αχαρνών. Ιδιαίτερα οι ιδιωτικοί στρατοι και μισθοφόροι που χρησιμοποιούνται στα κρυφά,για την τρομοκρατία και εξόντωση Ελλήνων πολιτών, και την επιβολή Χάους στην ελληνική κοινωνία. Είναι μέρος τής Παγκοσμιοποίησης…..η υποδούλωση των σωμάτων ασφαλείας, του στρατού και τής δικαιοσύνης και τελευταία της Υγείας των πολιτών…έχουν άλλους σκοπούς πολύ ποιο διαλυτικουs…για τα επιμέρους Κράτη και Έθνη

  15. Βασίλης

    Θα ήταν χρήσιμο να διευρυνθεί η απήχηση του άρθρου ώστε να έχουμε αναγκαστική εστίαση στο θέμα από δημοσιογράφους και δικαστικούς !

  16. Δημήτρης Παλκας

    Απορώ γιατί δεν στέλνετε αυτά τα ρεπορτάζ σε Ευρωπαϊκές υπηρεσίες που είναι αρμόδιες, γιατί οι Ελληνικές είναι συνεργοί από ότι φαίνεται.

  17. Γιωργος Saudi Arabia

    Διαφημίζουν ως μεγάλες αστυνομικές επιτυχίες την χασισοφυτία στην Δίβρη και τα πλαστά διπλώματα. Δεν εχει βρεθεί ούτε ένας απο τις δολοφονίες που έχουν γίνει τα 7-8 τελευταία χρόνια. Σε λίγο δεν θα τολμάμε να βγούμε έξω από τις πιστολιές που πέφτουνε.

  18. Pit

    Ενα υγειες κρατος φαινεται απο τους δημοσιους λειτουργους του κ την εφαρμογη νομων για ολους .Παραδειγμα οι οικοι ανοχης στουντια sex κλπ στην Αθηνα δεν εχουν αδεια τυχαιο ? Οχι γιατι υπαρχει διαφθορα κ λαδωμα ,ενω στις επαρχιακες πολεις οοολα εχουν αδεια σε ολους τους τομεις…..το παραπανω ειναι ενα τυχαιο παραδειγμα απο τα πολλα της παραεξουσιας ολων των πολιτικων ….

  19. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

    ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ.
    ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ.

  20. Memento Mori

    Ε κάποιος θα τον φάει και τον Δαβαλο.

  21. Paretonpetro

    Αφου απο τους ιδιους πηγε στην δικαιοσυνη χωρις το φοβο τυχον να τους δωσει για οτιδηποτε, ολα τα παραπανω ειναι για στειρα αντιπολιτευση.

  22. Θανασης

    Αυτό είναι ρεπορταζ

  23. Δημητρης Κολοκοτρωνης

    Σας αξιζουν συγχαρητηρια για τα αρθρα με τετοια θεματα. Εχωω μεινει αφωνος με το ποσο βαθεια ειναι η παρανομια και ποσο σαπιο ειναι αυτο το κρατος!

  24. Κουτουβέλης Γιάννης

    Θέλω να συνεργαστούμε.

  25. Δήμιος

    Αυτό το θέμα να το αναδείξεις όσο πάει να μάθουμε και εμείς την εξέλιξη του…
    Πολύ ωραίο & ζουμερο θέμα μπράβο σου!!!

  26. Κόκορας στα Μέγαρα

    Αυτό δεν είναι τίποτα! εδώ εναλλάσσονται στην εξουσία η “καμόρα” και η “κόζα νόστρα”

    1. Χ.Μ.

      Καλά κάνετε και το αναδεικνυετε. Πρέπει να το αναδειξει και η τηλεοραση η μη κυβερνητική. Να προσέξουμε πως θα ψηφίσουμε…Ο κόσμος με την ψήφο του θα ζητήσει κυβέρνηση συνεργασίας…Να επιμεινουμε …

    2. ΔΗΜΉΤΡΗΣ

      Αυτό το επαναλλαμβομενο είναι πράξη πώλησης εγκεφάλου.
      Γράφετε πρώτα κάτι μισό για να προκαλέσει το ενδιαφέρον και μετά
      Τό ίδιο και το ίδιο μόνο για να πουλήσετε.
      Αυτό το χρησιμοποιούν όλοι σέ αυτές της
      Εφημερίδες. Που πολλές φορές μπορούν να προκαλέσουν άκραιες στρατιές
      Που μπορούν να προκαλέσουν τά χειρότερα εγκλήματα με τον φανατισμό.
      Όχι μόνο στο θέμα αυτό . Μάλλον έχουν ξεφύγει όλη η Reporter έχετε καταλήξει
      Αηδία.

  27. Δημητρης

    Μαλλον απο καπου κραταει και τους Υπουργους η και αλλους συσχετισμενους με αυτους η τους εχει κανει και ” χαρες “.

    1. Tasusxxx

      Αλλοτρίωση…δεν ήξερε τι ήθελε τι ψήφιζε ο ελληνικός λαός.. εάν δεν ήξερε τότε μιλάμε για νήπιο κ να του ορίσουμε κηδεμόνα…ο ελληνικός λαός είναι υπεύθυνος για την μοίρα του και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται..είναι υπεύθυνος για την ιστορία του…

  28. Γιωργος Χριστοδουλου

    Ενδιαφερων αρθρα

    1. Nhsaaa

      Xamos

    2. Κατερινα

      Αυτά είναι χρόνια.Γιατι νομιζεται ότι ανέβηκε θέση,πήρε προαγωγή;Σίγουρα γιατί πίσω από αυτόν κρυβονται άλλα άτομα…Ο Εισαγγελέας τι κάνει;Αυτά βλέπει ο λαός ..και ένας από τους λόγους της εγκληματικότητας είναι αυτά τα παραδείγματα..Υπάρχει Νομός;Υπάρχει Εισαγγελέας να διάταξει έρευνα;Δεν βλέπεται με τον Δημοσιογράφο καραιβαζ;Τι δεν μπορεί ολοκληρη αστυνομία νά πάρει τους πιθανούς δρόμους διαφύγει τις κάμερες;Τόσο καιρό ;Αηδία!!!!Εμετός,Αποβρασματα